Etsimme joukkoomme kotipalvelutyöntekijää!

25.10.2022

Etsimme Kotipalvelutyöntekijää - siivooja/ kotiavustaja

Haemme työntekijää kotipalveluu​mme. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kotien siivous ja muut kodinhoidolliset työtehtävät kuten pyykinpesu, sekä halutessasi asiakkaiden avustaminen, esim. kaupassa käynti tai ulkoilu.

Työt sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo n. 8-17 välille. Työtunteja voidaan katsoa joustavasti n. 15-30 h /vko, sesonkiaikoina töitä on täydet tunnit. 

  • Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan koulutusta, mutta alalta työkokemus on eduksi. Kiinnostus asiakkaiden kohtaamiseen ja oma-aloitteisuus on välttämätöntä. 
  • Saat työhösi perehdytyksen, jonka jälkeen voit työskennellä asiakaskohteissa itsenäisesti tai työparin kanssa. 
  • Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on pakollista, jotta työn pystyy suorittamaan. 
  • Koronarokotus on pakollinen (hoito- ja hoivahenkilöstön koronarokotevelvoite). 

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES:n mukaisesti, tuntipalkka n. 12,80€/h, kokemusvuodet huomioidaan. Oman auton käytöstä maksetaan verovapaa kilometrikorvaus (vuonna 2022 Verohallinnon päätöksellä 0,46€/km). Työskennellessäsi meillä olet osa joustavaa pientä työyhteisöä, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti.

Kotipalvelussamme työskentelee vakituisesti 2 koulutettua kotipalvelutyöntekijää. Kuopion 4H-yhdistys ry on pitkäaikainen ja luotettava kotipalveluiden tuottaja Kuopion alueella. Kotipalvelutuotoilla rahoitamme nuorisotoimintaamme. 

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä ja työt alkavat sovitusti marras-joulukuussa. 

Kysy lisää tai laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: kuopio@4h.fi

Heini Korhonen, p. 040 558 3716

https://kuopio.4h.fi/kotipalvelu/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠