Haemme kahta työntekijää!

16.3.2022

Kotipalvelutyöntekijä!

 Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden luona siivoaminen ja asiakkaiden kohtaaminen sekä mahdollinen asiakkaiden avustaminen, esim. kaupassa käynti tai ulkoilu.
Työt sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo n. 8-17 välille. Työ olisi toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Työtunteja on tarjolla n. 20-36 h /vko, työtuntimäärä vaihtelee asiakastilausten määrän mukaan. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa viikottaiseen työtuntimäärään ja aikatauluihin.
Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan koulutusta, mutta alalta työkokemus on eduksi. Kiinnostus asiakkaiden kohtaamiseen ja oma-aloitteisuus on välttämätöntä. Saat työhösi perehdytyksen, jonka jälkeen voit työskennellä asiakaskohteissa itsenäisesti tai työparin kanssa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on pakollinen. Koronarokotus on pakollinen (hoito- ja hoivahenkilöstön koronarokotevelvoite). 

lue lisää ja hae paikkaa: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/etsimme-joukkoomme-kotipalvelutyontekijaa-sdsuu-14620866

Kerhonohjaaja!

Haemme kerhonohjaajaa lasten kerhoihin Kuopioon keväällä 2022. Työtehtäviisi kuuluu iltapäiviin sijoittuvien kerhojen toiminnan suunnittelu ja ohjaus kerhoissa.
Työaika on n. 10 h/vko ja työ sijoittuu arkisin iltapäiville klo 12-16 välille, tiistaille, keskiviikolle ja torstaille. Työn päättyy viikolla 21.
Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä ja iloitset lasten kanssa puuhaamisesta. Alan koulutus ei ole ehdoton välttämättömyys, vaan reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella selviää. Työssä tarvitset ajokorttia ja autoa, koska kerhot sijaitsevat eripuolilla Kuopiota niin, että julkisilla kerhoihin ei pääse.

Lue lisää ja hae paikkaa: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/etsimme-joukkoomme-kerhonohjaaja-sdsuu-14620504