Pakohuone Puijo!

21.10.2020

Nuorten suunnittelema ja toteuttama Pakohuone Puijo aukeaa marras-joulukuuksi!

Pakohuone Puijo on kolmen Humanistisen ammattikorkeakouluopiskelijan suunnittelema ja toteuttama pakohuone yhdessä Kuopion 4H-yhdistyksen kanssa, joka aukeaa Puijolle marras-joulukuuksi. Tämä Pop Up -pakohuone vie sinut ajassa taaksepäin 1990-luvulle karmivan joulutarinan sekä vanhan hotellihuoneen avulla. 

Jos kaipaat mukavaa tekemistä yhdessä, pieniä pulmia ja arvoitusten ratkaisua porukallesi, voisi tämä olla juuri teidän juttunne! Pakohuone sopii niin perheelle, kaveriporukalle kuin pienelle tyhy- tai pikkujouluporukallekin. Huone on tarkoitettu 2-5 hengelle. 

Pakohuone Puijon aukioloajat 14.11 - 20.12.2020: 

Peliaikoja varattavissa perjantaista sunnuntaihin klo 12-20 (varaa aina aika ennakkoon, emme päivystä).

Tarvittaessa erikseen sovittaessa ma-to iltaisin.

Hinnasto:

1-2 hlö, 10€/hlö

3 hlö, 7€/hlö

4 hlö ja yli, 5€/hlö

Sauna & kabinetti:

Löydät Puijon majalta myös saunan ja kabinettitilat, joten voit helposti jatkaa ryhmäsi kanssa ajanviettoa ruokaillen ja saunoen. Tila soveltuu niin syntymäpäväjuhliin kuin illan viettoonkin. 

Kysy tarjous ja lisätietoja kabinetista: sales@puijopeak.fi

Varauslomake

Voit olla myös suoraan puhelimitse tai sähköpostilla yhteydessä ja kysellä vapaita aikoja:

toiminnanohjaaja.kuopio@4h.fi

p. 044 9752472

Ohjeet pakohuoneeseen tulijalle:

Saapumisohjeet: Saavu Puijon Majalle (os. Puijontie 135). Pihassa autolle parkkipaikkoja. Kokoontuminen Puijon maajan edustalle lipputankojen luokse. Ohjaaja tulee hakemaan teidät siitä. Saavu paikalle 15 min ennen pelinajan alkua. 

Peli: Pelissä on tarkoitus päästä pakohuoneesta ulos, aikaa teillä on tähän 60 min. 

Maksu: suoritetaan paikanpäällä, joko kortimaksuna tai käteisellä (tasaraha)

Tiloissa on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja ryhmäläisille. Noudatamme asianmukaisia hygieniaohjeita, tilojen siivouksen suhteen. Ethän saavu paikalle kipeänä. 

Pakopeli vaatii aistien herkkyyttä ja mielen valppautta, joten suosittelemme mahdollisimman selkeää mieltä. Emme salli alkoholia tiloissamme. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn muiden pelaajien sekä pelinvetäjien turvallisuuden vuoksi.

Sometuksessa voit käyttää halutessasi tägejä: #4hkuopiopakohuone #pakohuonekuopio