Töitä ja harjoittelut

Työllistämme nuoria kausiluontoisesti kerhonohjaukseen, kotipalveluun avustaviin työtehtäviin sekä tapahtumiin. Kerhonohjaukseen sekä kotipalvelutyöhön koulutetaan, ennen työn alkua. Löydät alempaa avoimet työpaikat.

Lisäksi nuoren on mahdollista perustaa oma 4H-yritys ja työllistyä sitä kautta, tässä opastamme ja autamme alkuun. Lue lisää 4H-yrittäjyydestä: https://kuopio.4h.fi/nuorille/4h-yrittajyys/

Kysy lisää töistä: toiminnanohjaaja.kuopio@4h.fi tai p. 044 9752472

Avoimet työpaikat:

Haetaan kerhonohjaajia kaudelle 2021-2022!

Haetaan tulevalle kaudelle uusia kerhonohjaajia mukaan mukavaan työporukkaan! Viihdytkö lasten kanssa ja pidät toiminnallisesta tekemisestä niin ulkona kuin sisällä? Haemme joukkoon uusia kerhonohjaajia vetämään lasten kerhoja Kuopion kaupunkialueelle sekä Airakselaan ja Karttulaan. 

Kerhot kokoontuvat joka viikko iltaisiin pl. loma-ajat, pääsääntöisesti klo 16-19 välillä, yhden kerho kerran kesto on n. 2h. Kerhossa työskentelet ohjaajaparin kanssa, teistä toinen on aina yli 18 -vuotta. Työtehtäviisi kuuluu ohjaajaparisi kanssa kerhon ohjaus sekä suunnittelu. Työtehtävän palkkaus on TES:n mukainen tuntipalkka. Lue lisää kerhoista täältä ja katso kerhopaikat: https://kuopio.4h.fi/lapsille/kerhot/

 Saat ainakin yhden kerhon vedettäväksi kerhonohjaajaparin kanssa, mutta oman kiinnostuksen mukaan saatat päästä vetämään myös usempaa kerhoa viikossa. 

Toivomme sinun olevan vähintään 15-vuotias, oma-aloitteinen, reipas ja vastuullinen toimija. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta lasten kanssa toimimisesta, mutta ennen kaikkea kiinnostus ja halu oppia on tärkeimmät. Ennen kerhokauden alkua saat koulutuksen kerhonohjaukseen. Koulutuksen lähipäivä on lauantaina 21.8.2021. 

Kysy lisää soittamalla tai laittamalla WhatsApp- vistiä Heini, p. 0449752472.

Löydät hakulomakkeen alla olevasta linkistä. Hae työhön mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2021.

Hae paikkaa avoimen työhakulomakkeen kautta täältä: https://kuopio.4h.fi/nuorille/toitajaharjoittelut/avoin-tyonhakulomake/  

Harjoittelupaikat:

Otamme mielellämme myös harjoittelijoita meille harjoitteluita suorittamaan! Voit kysyä meiltä harjoittelupaikkoja niin lyhysiin kuin pitkiin harjoitteluihin. Opiskelutasosi voi olla niin ammattikoulu, ammattikorkeakoulu tai yliopisto. 

Alasi voi olla suuntautunut:

  • Lapsiin ja nuoriin
  • Siivous
  • Kotipalvelu
  • Toimisto
  • Myynti ja markkinointi
  • Tai jokin muu

Kysy ajoissa harjoittelupaikkaa, sillä otamme vain muutaman harjoittelijan samaan aikaan, jotta pystymme ohjaamaan laadukkaasti.

Kysy lisää niin räätälöidään tästä sinulle sopiva harjoittelukokonaisuus:

Heini Korhonen, toiminnanohjaaja.kuopio@4h.fi