Haemme joukkoomme kotipalvelutyöntekijää!

27.1.2022

Haemme osa-aikaista kotipalvelutyöntekijää kotipalveluu​mme. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kohtaaminen, kohteiden siivous sekä mahdollinen asiakkaiden avustaminen, esim. kaupassa käynti tai ulkoilu.

Työt sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo n. 8-17 välille. Työtunteja voidaan katsoa joustavasti 0-30 h /vko, sesonkiaikoina töitä on mahdollista tehdä enemmän.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan koulutusta, mutta alalta työkokemus on eduksi. Kiinnostus asiakkaiden kohtaamiseen ja oma-aloitteisuus on välttämätöntä. Saat työhösi perehdytyksen, jonka jälkeen voit työskennellä asiakaskohteissa itsenäisesti tai työparin kanssa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on eduksi liikkumisen vuoksi. Koronarokotus on pakollinen (hoito- ja hoivahenkilöstön koronarokotevelvoite). 

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES:n mukaisesti. Työskennellessäsi meillä olet osa joustavaa pientä työyhteisöä, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti.

Kotipalvelussamme työskentelee vakituisesti 3 koulutettua kotipalvelutyöntekijää. Kuopion 4H-yhdistys ry on pitkäaikainen ja luotettava kotipalveluiden tuottaja Kuopion alueella. Kotipalvelutuotoilla rahoitamme nuorisotoimintaamme. Yhdistyksessämme on meneillään 81. toimintavuosi.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä ja työt alkavat sovitusti maalis-huhtikuussa. 

Kysy lisää tai laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: kuopio@4h.fi

Toiminnanjohtaja Päivi Kylänpää

https://kuopio.4h.fi/kotipalvelu/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠