Töitä ja harjoittelut

Työllistämme nuoria kausiluontoisesti kerhonohjaukseen, kotipalveluun avustaviin työtehtäviin sekä tapahtumiin. Kerhonohjaukseen sekä kotipalvelutyöhön koulutetaan, ennen työn alkua. Löydät alempaa avoimet työpaikat.

Lisäksi nuoren on mahdollista perustaa oma 4H-yritys ja työllistyä sitä kautta, tässä opastamme ja autamme alkuun. Lue lisää 4H-yrittäjyydestä: https://kuopio.4h.fi/nuorille/4h-yrittajyys/

Kysy lisää töistä: kuopio@4h.fi tai p. 044 9752472

Avoimet työpaikat:

Etsimme joukkoomme kotipalvelutyöntekijää!

Haemme osa-aikaista kotipalvelutyöntekijää kotipalveluu​mme. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kohtaaminen, kohteiden siivous sekä mahdollinen asiakkaiden avustaminen, esim. kaupassa käynti tai ulkoilu.

Työt sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo n. 8-17 välille. Työtunteja voidaan katsoa joustavasti n. 15-30 h /vko, sesonkiaikoina töitä on täydet tunnit.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan koulutusta, mutta alalta työkokemus on eduksi. Kiinnostus asiakkaiden kohtaamiseen ja oma-aloitteisuus on välttämätöntä. Saat työhösi perehdytyksen, jonka jälkeen voit työskennellä asiakaskohteissa itsenäisesti tai työparin kanssa. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on pakollista, jotta työn pystyy suorittamaan. Koronarokotus on pakollinen (hoito- ja hoivahenkilöstön koronarokotevelvoite). 

Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES:n mukaisesti. Työskennellessäsi meillä olet osa joustavaa pientä työyhteisöä, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti.

Kotipalvelussamme työskentelee vakituisesti 2 koulutettua kotipalvelutyöntekijää. Kuopion 4H-yhdistys ry on pitkäaikainen ja luotettava kotipalveluiden tuottaja Kuopion alueella. Kotipalvelutuotoilla rahoitamme nuorisotoimintaamme. Yhdistyksessämme on meneillään 81. toimintavuosi.

Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löytyessä ja työt alkavat sovitusti syyskuussa. 

Kysy lisää tai laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: toiminnanohjaaja.kuopio@4h.fi

Heini Korhonen, p. 044 9752472

https://kuopio.4h.fi/kotipalvelu/

Etsimme joukkoomme lastenohjaaja!

Haemme lastenohjaajaa kerhoihin Kuopioon. Työtehtäviisi kuuluu iltapäiviin ja iltoihin sijoittuvien kerhojen toiminnan suunnittelu ja ohjaus kerhoissa.

Työaika on n. 15 h/vko ja työ sijoittuu arkisin iltapäiville ja keskiviikkoillalle syys- ja kevätlukukauden ajaksi. Työ sopii mainiosti myös opiskelijoille, jotka pystyvät tekemään töitä myös päivisin.

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa kokemusta lasten parissa työskentelystä ja iloitset lasten kanssa puuhaamisesta. Alan koulutus ei ole ehdoton välttämättömyys, vaan reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella selviää. Työssä tarvitset autoa, koska kerhot sijaitsevat eripuolilla Kuopiota.

Työskennellessäsi meillä olet osa joustavaa pientä työyhteisöä, jossa pääset työskentelemään itsenäisesti. Sinulla on mahdollisuus halutessasi lisätyötunteihin kotipalvelun puolella.

Haethan paikkaa viim. 7.8.2022 mennessä, olemme yhteydessä kaikkiin hakuajan loputtua. Työt alkavat viikolla 35.

Kysy lisätietoja ja jätä hakemus: toiminnanohjaaja.kuopio@4h.fi tai p. 0449752472

Harjoittelupaikat:

Otamme mielellämme opiskelijoita meille harjoitteluita suorittamaan! Voit kysyä meiltä harjoittelupaikkoja niin lyhysiin kuin pitkiin harjoitteluihin. Opiskelutasosi voi olla niin ammattikoulu, ammattikorkeakoulu tai yliopisto. 

Alasi voi olla suuntautunut:

  • Lapsiin ja nuoriin
  • Siivous
  • Kotipalvelu
  • Toimisto
  • Myynti ja markkinointi
  • Tai jokin muu

Kysy ajoissa harjoittelupaikkaa, sillä otamme vain muutaman harjoittelijan samaan aikaan, jotta pystymme ohjaamaan laadukkaasti.

Kysy lisää niin räätälöidään tästä sinulle sopiva harjoittelukokonaisuus:

Heini Korhonen, toiminnanohjaaja.kuopio@4h.fi