Vapaa-ajan toimintaryhmät

Nuorille ilmaista vapaa-ajan harrastustoimintaa!  Toimintaryhmät ovat 16-28-vuotiaille nuorille tarkoitettuja maksuttomia matalankynnyksen vapaa-ajantoiminnan ryhmiä. Aiheina ovat luonto, ruuanlaitto tai käsityöt. Katso alkavat ryhmät sivun alalaidasta!

Haluamme toteuttaa nuorten toiveiden mukaisia ryhmiä, joten kerro mitä juuri sinä toivoisit toimintaryhmiltä alla olevaan toivelaatikkoon!

Alkavat toimintaryhmät

Lue lisää ryhmästä klikkaamalla kuvaketta. Voit ilmoittautua ryhmään klikkaamalla kuvasta ja sitten täyttämällä tietosi sivun alaosassa olevaan lomakkeeseen!

Toimintaryhmissä kokoonnutaan yhdessä jonkin kiinnostavan aiheen äärelle tutkimaan ja oppimaan sekä viihtymään toisten samanhenkisten seurassa. Ryhmien aiheet voivat liittyä ruokaan, luontoon tai käsitöihin. Ryhmissä voidaan esimerkiksi laittaa ruokaa, tutustua lähialueen luontoon, tehdä improvisaatioteatteria tai opetella maalaamaan, mahdollisuudet ovat rajattomat!

Ryhmät noin 3-6 henkilön pienryhmiä, jotka kokoontuvat 3-6 kertaa 1,5-3-tunnin ajaksi per kerta. Osallistuminen on ilmaista eikä vaadi sinulta ennestään kokemusta käsiteltävästä aiheesta.

Meneillään olevat ja menneet toimintaryhmät

Toimimaan! -hanke pyrkii ehkäisemään nuorten syrjäytymistä ja vahvistamaan heidän osallisuuttaan yhteiskuntaan. Hankkeessa kehitetään ja toteutetaan matalankynnyksen maksuttomia toimintaryhmiä 16–28-vuotiaille Kuopiolaisille nuorille. Hanke on Euroopan Unionin (ESR+ -rahoitus) ja Kuopion Kaupungin osarahoittama.