Luonnonhelmaan

Kuopiossa on monta upeaa luontokohdetta laavuineen ja näköalapaikkoineen. Tutustutaan eripuolilla Kuopiota upeisiin luontokohteisiin (Pölhön-, Puijonnokan- ja Ala-antikkalan laavu sekä Neulamäen näköalapaikka) ja vietetään aikaa yhdessä metsässä liikkuen, nuotiolla rentoutuen ja tutustuen sekä yhteisiä ulkopelejä pelaillen.  

Aika: Joka toinen maanantai 8.4.2024 alkaen klo 17-20 (8.4., 22.4., 6.5., ja 20.5.)

Paikka: Lähtö luontokohtaisiin aina Kuopion 4H-yhdistyksen toimiston edestä, parkkipaikan puolelta osoitteesta Tulliportinkatu 37 A

Ryhmän koko: 3-6 henkilöä

Toimintaryhmään osallistuminen on maksutonta, eikä se vaadi sinulta ennestään kokemusta. Syömme luotokohteissa yhteisen välipalan (makkaraa/vege makkaraa, lettuja yms) nuotion äärellä, muistathan ilmoittaa mahdolliset ruokarajoitteesi.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 

(ryhmä on jo alkanut, mutta mukaan pääsee vielä)

Kuvauslupa

Toimimaan! -hanke pyrkii ehkäisemään nuorten syrjäytymistä ja vahvistamaan heidän osallisuuttaan yhteiskuntaan. Hankkeessa kehitetään ja toteutetaan matalankynnyksen maksuttomia toimintaryhmiä 16–28-vuotiaille Kuopiolaisille nuorille. Hanke on Euroopan Unionin (ESR-rahoitus) ja Kuopion Kaupungin osarahoittama.