Haetaan hanketyöntekijää!

20.8.2020

Kuopion 4H-yhdistykseen ahetaan hanketyntekijää osa-aiakiseen työsuhteeseen määräajaksi (11 kk).

Askeleita työelämään ja yrittäjyyteen on Kuopion 4H-yhdistyksen toteuttama EU-rakennerahasto-ohjelman mukainen kehittämishanke. Hankkeella pyritään tukemaan mm. peruskoulun päättäviä ja muita nivelvaiheessa olevia nuoria työelämätaitojen ja ensimmäisten työkokemusten saamisessa. Hankkeessa pyritään lisäämään työelämään liittyviä tietoja, taitoja ja osaamista. Lisäksi nuorille tarjotaan tukea pienimuotoisessa yrittäjyydessä.

Keskeisenä työtehtävänä on suunnitella ja rakentaa toimintamalli nuorten työelämätaitojen lisäämiseksi. Hankkeessa suunnitellaan, rakennetaan ja toteutetaan nuorille soveltuvia työelämätaitoihin liittyviä kursseja. Kurssien lisäksi rakennetaan aktiivisesti työelämätaitoihin liittyviä verkostoja.

Hanketyöntekijä vastaa hankesuunnitelman mukaisista toimintojen suunnittelusta, osaltaan toteutuksesta, raportoinnista, tiedotuksesta ja sidosryhmätyöskentelystä.

Kelpoisuus: Työtehtävään valittavalla tulee olla kokemusta projekti- tai hanketyöstä, työstä nuorten parissa, sekä hyvä paikallistuntemus, ja -verkostot. Palkattavalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä vastuulliseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Valittavalla tulee olla kiinnostusta ja osaamista työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen sekä nuorten ohjauskokemusta.

Yhteydenotot sähköpostitse: kuopio@4h.fi


Yhteystiedot: Päivi Kylänpää, kuopio@4h.fi

Työpaikan osoite: Tulliportinkatu 37 A, 70110 KUOPIO

Palkkaus: Neuvonta-alan tes

Työkokemus: yli 5 vuotta

Työ alkaa: 01.09.2020, tai sopimuksen mukaan

Työaika: osapäivätyö, 85% työaika

Työn kesto: 11 kk

Hakuaika päättyy: 27.08.2020

Vapaamuotoiset hakemukset: kuopio@4h.fi