Haetaan kerhovastaavaa palkkatuella

30.6.2020

KERHOVASTAAVA PALKKATUELLA

Kuopion 4H-yhdistys ry hakee monipuoliseen yhdistyksen toimintaan lasten ja nuorten kanssa työskentelystä kiinnostunutta, idearikasta kerhovastaavaa yhdistyksen 4H-kerhotyöhön. Kerhovastaavan työnkuvaan kuuluu ryhmätoimintojen eli kerhojen, leirien, tapahtumien ja muun lapsille suunnattujen toimintojen suunnittelutyötä ja toteutusta. Käytännössä työ painottuu alakouluikäisille suunnattujen kerhojen vetämiseen ja vastuuhenkilönä toimimiseen. Kerhovastaavan lisäksi kerhonohjaajina toimii myös koulutettuja kerhonohjaajanuoria, joiden yhteyshenkilönä kerhovastaava toimii. Kerhot toteutetaan kouluilla, nuorisotiloilla ja muissa tiloissa läpi syys- ja kevätlukukauden. Kerhot toimivat noin klo 18:30 välisenä aikana. Leirejä toteutetaan koulujen loma-aikoina.

Arvostamme

Soveltuvaa ammatillista tutkintoa, kokemusta tai kiinnostusta alaa kohtaan (esim. ohjaustoiminta, nuoriso- ja vapaa-ajan -ohjaaja, lastenohjaaja tai muu vastaava), innostunutta työotetta ja motivaatiota oppia uutta. Myös oppisopimuskoulutus on mahdollinen, mikäli hakija on kiinnostunut tekemään alalle soveltuvan tutkinnon (esim. joku yllämainituista). Työssä on mahdollista osallistua 4H-liiton omille kursseille ja laajentaa siten omaa osaamista. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat työtehtävässä eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Palkkauksessa noudatamme neuvonta-alan työehtosopimusta. Työ on iltapäiväpainotteista ja siihen voi sisältyä ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä on koeaika. Viikkotuntimäärä on 65 % kokonaistyöajasta, eli 24 h 42 min/ vko.

Tehtävään valitulla on velvollisuus esittää rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2 mom.). Työssä vaaditaan päihteettömyyttä. Lisätietoja antaa Kuopion 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Päivi Kylänpää kuopio@4h.fi tai 040 558 3716


*********************************************

4H on kansainvälinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö.


4H-järjestö sai alkunsa Yhdysvalloissa 1900-luvun alussa. Toimintaa on 100 maassa ympäri maailmaa. Suomessa 4H on toiminut vuodesta 1928. Jäsenmäärältään 4H kuuluu Suomen suurimpien nuorisojärjestöjen joukkoon.


Järjestön ydintehtävänä on tukea lasten ja nuorten tasapainoista kasvua ja kehitystä sekä elämänhallintaa. Tärkeitä 4H:n arvoja ovat nuorten omatoimisuus, yritteliäisyys ja arjen taidot, sekä kansainvälisyys ja luonnon kunnioitus.