Pakohuone Puijo tekee paluun!

26.5.2021

Nuorten suunnittelema ja toteuttama Pakohuone Puijo aukeaa kesäloman ajaksi!

Pakohuone Puijo on nuorten suunnittelema ja toetuttama pakohuone, joka aukeaa Puijon majalle sisätilaan kesäloman ajaksi kesä-elokuulle. Tämä Pop Up -pakohuone vie sinut ajassa taaksepäin metsän taikojen ja salaisuuksien äärelle. Teidän tehtävänne on selvittää, miksi metsä on täysin hiljainen ja ajassa pysähtynyt, mahtaako Metsänpeitto liittyä asiaan jotenkin. 

Jos kaipaat mukavaa tekemistä yhdessä, pieniä pulmia ja arvoitusten ratkaisua porukallesi, voisi tämä olla juuri teidän juttunne! Pakohuone sopii niin perheelle, kaveriporukalle kuin pienelle tyhy- tai pikkujouluporukallekin. Huone on tarkoitettu 2-5 hengelle. 

Pakohuone Puijon aukioloajat 7.6 - 8.8.2021: 

Peliaikoja varattavissa ti-la klo 12-20 (varaa aina aika ennakkoon, emme päivystä).

Pakohuone peli on tarvittaessa erikseen sovittaessa varattavissa maanantaisin ja sunnuntaisin.

Hinnasto:

1 hlö, 22€/hlö

2 hlö, 12€/hlö

3 hlö, 8€/hlö

4 hlö ja yli, 6€/hlö

Varauslomake

Voit olla myös suoraan puhelimitse tai sähköpostilla yhteydessä ja kysellä vapaita aikoja:

toiminnanohjaaja.kuopio@4h.fi

p. 044 9752472

Ohjeet pakohuoneeseen tulijalle:

Saapumisohjeet: Saavu Puijon Majalle (os. Puijontie 135). Pihassa autolle parkkipaikkoja. Kokoontuminen Puijon Majan edustalle lipputankojen luokse. Ohjaaja tulee hakemaan teidät siitä. Saavu paikalle 15 min ennen pelinajan alkua. 

Peli: Pelissä on tarkoitus päästä pakohuoneesta ulos, aikaa teillä on tähän 60 min. 

Maksu: suoritetaan paikanpäällä, joko kortimaksuna tai käteisellä (tasaraha)

Tiloissa on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja ryhmäläisille. Noudatamme asianmukaisia hygieniaohjeita, tilojen siivouksen suhteen. Ethän saavu paikalle kipeänä. Pakohuone sijaitsee Puijon Majalla sisätiloissa, pakohuoneessa ollaan ilman kenkiä, joten otathan sukat tai sisäkengät mukaan. 

Pakopeli vaatii aistien herkkyyttä ja mielen valppautta, joten suosittelemme mahdollisimman selkeää mieltä. Emme salli alkoholia tiloissamme. Varaamme oikeuden evätä päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn muiden pelaajien sekä pelinvetäjien turvallisuuden vuoksi.

Sometuksessa voit käyttää halutessasi tägejä: #4hkuopiopakohuone #pakohuonekuopio