Nuorten työllistäminen vuonna 2021

10.1.2022

Vuosi 2021 lukuina nuorten työllistämisen osalta!

Vuosi 2021 oli todella hieno nuorten työllistämisen osalta. Pystyimme työllistämää nuoria erillaisiin eri pituisiin työtehtäviin koronaajasta huolimatta. 

Yksi tehtävistämme on nuorten työelämävalmiuksien ja työllistymisen tukeminen sekä nuorten työllistäminen yhdistyksen työtehtäviin.

Työtehtävät joihin nuoria yhdistyksessä työllistämme ovat mm. kerhonohjaus, leiriohjaus, asiakaspalvelutehtävät, nuorisotoiminnan muut työtehtävät sekä kotipalvelun työtehtävät, pihapalveluiden työtehtävät kuten lumityöt ja nurmikon leikkaukset, hankkeiden työtehtävät ja kesällä 2021 taimikonistutus.

Kuvassa on neljä laatikkoa ja niiden keskellä vihreä sydän. Vasemmalla ylhäällä on teksti vuosi 2021 nuorten työllistämisen osalta. Oikealla ylhäällä on teksti: työllistettyjä 13-17 - vuotiaita nuoria on 46. Vasemmalla alhaalla on teksti: työllistettyjä 18-28 -vuotiaita nuoria on 22. Oikealla alhaalla on teksti nuorille 13-28 -vuotiaille maksettu palkkoja yhteensä 61 229,65€.

Kiitos kaikille toiminnassa jotenkin mukana olleille kumppaneille!  Ilman yhteistyökumppaneita nuorten työllistäminen tässä mittakaavassa ei olisi onnistunut. 

Toimintaamme voi olla tukemassa esimerkiksi tarjoamalla tilan, rahoittamalla nuoren palkkaa tai tarjoamalla työkohteen.