Nuorten mediatiimi

Kuopion 4H-yhdistyksessä alkaa (Kaavin, Juankosken ja Tuusniemen 4H-yhdistysten kanssa) uutena toimintana Nuorten Mediatiimi Koilis-Savo lehdessä. 

Haemme nyt tiimiin ensisijaisesti 14-17-vuotiaita ja toissijaisesti 18-19-vuotiaita nuoria. Nuoret toimittajat kirjoittavat juttuja ja ottavat kuvia Koillis-Savo-lehteen. Nuoret ovat työsuhteessa 4H-yhdistykseen ja saavat työstään juttu-/kuvakohtaisen palkkion. Työskentelyajat voi hyvin pitkälti määritellä itse, joten työ sopii hyvin koulun ohella tehtäväksi. 

Nuoren kannattaa hakea Mediatiimiin, jos kirjoittaminen tuntuu omalta jutulta ja kuvaaminenkin luonnistuu. Työhön kuuluu tiedonhankintaa, haastatteluja, perehtymistä ja kirjoittamista. Työssä kohdataan ihmisiä, joten hyvät vuorovaikutustaidot erilaisten ihmisten kanssa on toimittajan perusominaisuuksia. Emme kuitenkaan oleta, että nuori on valmis toimittaja. Työhön opastetaan ja 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja on taustatukena, jolta voi tarvittaessa kysyä apua. Riistaveden nuoret voivat hakea Mediatiimiin. 


Vapaamuotoiset työhakemukset tai kysymyksiä, voi lähettää minulle sähköpostiin: kuopio@4h.fi tai laittaa viestiä WhatsApp:n kautta p. 040 5583716.